Voortgang Zeven Bildtse Zonnedaken (Aug+Sept 2016)

Hierbij het tweede voortgangsbericht met betrekking tot het project Zeven Bildtse Zonnedaken. Iedere vrijdagmiddag tussen 13.00 – 17.00 uur wordt er gezamenlijk door de betrokken vrijwilligers van Bildtse Stroom gewerkt aan de verschillende werkzaamheden met betrekking tot het project Zeven Bildtse Zonnedaken. U kunt ons op deze middag vinden bij het energieloket van Bildtse Stroom aan de Dordtsestraat 47a in Sint Annaparochie. Op deze pagina kunt u lezen aan welke stappen wij in de maand augustus en september gewerkt hebben.

Verstevigingen Dak Firma Plat Sint Annaparochie

In de nok van het dak van Firma Plat in Sint Annaparochie zijn verstevigingen geplaats. Dit zorgt ervoor dat het dak nu stevig genoeg is om de zonnepanelen installatie te kunnen dragen.

Bildtse Stroom voor een Prikkie!

Drukkerij van Leer en de Jong is bezig met het afdrukken van onze informatiekaart “Bildtse Stroom voor een Prikkie!” van het project Zeven Bildtse Zonnedaken. Zodra dit afgerond is zal deze informatiekaart met de Bildtse Post worden verspreid. Ieder huishouden in gemeente het Bildt ontvangt de komende weken deze informatiekaart. De informatie flyer is te downloaden: buitenkant en binnenkant.

Concept opstalovereenkomst besproken dak eigenaren

De notaris heeft een aantal opstalovereenkomst in concept opgesteld. Deze concepten zijn besproken met desbetreffende dak eigenaren. Momenteel worden de definitieve versies van deze opstalovereenkomsten opgesteld zodat deze kunnen worden ondertekend door desbetreffende dak eigenaren.

Samenwerking Ny Altoenae

Coöperatie Ny Altoenae Energie Neutraal in 2020, afgekort NEN2020, heeft als doel en energieneutraal Ny Altoenae in het jaar 2020. Bildtse Stroom en NEN 2020 zullen hier de komende jaren aan werken om dit doel te realiseren.

Stichting Bildtse Belangen

Het bestuur van Bildtse Stroom heeft een verkennend gesprek gevoerd met Stichting Bildtse Belangen. Gedurende dit gesprek hebben wij het project Zeven Bildtse Zonnedaken toegelicht en de doelen van Stichting Bildtse Belangen besproken. Hierover binnenkort meer informatie.

Voor zover de ontwikkelingen rondom Zeven Bildtse Zonnedaken. Wanneer u vragen heeft bent u van harte welkom om op vrijdagmiddag bij ons langs te komen bij het energieloket aan de Dordtsestraat 47a in Sint Annaparochie. Ook kunt u uw vraag stellen via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *